Welkom bij de kinderzaak! Zoek je voor (jou en) je kind een leuke activiteit in Nijmegen of Lent? en wil je graag dat jouw kind ook niet kan wachten tot het weer dansles-dag is? Dan ben je bij De Kinderzaak op het juiste adres: De Kinderzaak biedt de volgende korte cursussen aan, waar prentenboeken, sprookjes en ..

De Kinderzaak

Voor beweging, ontspanning en spel.

Kindermassage

 

Nieuw: De Kinderzaak gaat ontspannen!

Vanaf nu kun je ook terecht voor een ontspannende kindermassage! Een korte vakantie in een druk bestaan!

 

Bij kinderen kan een ontspannende massage uitermate effectief zijn. Onder andere kinderen die gespannen zijn (buikpijn/hoofdpijnklachten), zich moeilijk kunnen concentreren of moeizaam in slaap kunnen komen.Maar ook voor (hoog) gevoelige kinderen helpt het om beter te aarden en zich bewust te worden van lichaam en geest zodat ze evenwichtiger door het leven gaan.

Zij zullen minder stressgevoelig zijn en beter slapen.

De behandeling bij kinderen duurt ongeveer 45 min. (beetje afhankelijk per kind) en je blijft als ouder bij de behandeling aanwezig. Kosten zijn 29,00 euro incl.btw.

Voorafgaand aan de massage vindt een kort gesprekje plaats. Je zoon/dochter neemt plaats op de massagetafel en gaat lekker liggen. De massage kan over de kleding heen, behalve bij de voetmassage.

 

De kindermassage word gegeven in mijn prachtige eigen praktijkruimte Hatertseweg 658

Na de massage krijg je een kopje thee en praten we nog even na. Voor kinderen van 3 tot 12 jaar.

Bel of mail me gerust als je vragen hebt of een afspraak wilt plannen. Vlak voor bedtijs kan je kind in zijn/haar pyama komen en na de massage meteen ontspannen naar bed.
  M: info@dekinderzaak.nl T:0624644223

 

Slaap lekker workshop

 

In 2 lessen krijg je allemaal handige tips en trics wat je kunt doen als je kind moeite heeft met slapen. De eerste les is alleen met de ouders in de avond, de tweede les is in een ochtend samen met je kind waar je verschillende massagetechnieken leert om je kind meer te laten ontspannen.

Leeftijden: 3 t/m 10 jaar
 Duur: 2 keer een uur. ( 1 avond en 1 ochtend)
 Kosten 29 euro incl. BTW
 Plaats: Hatertseweg 568
 Datum:
 ouder/kindles plannen we samen de eerste avond.
 Opgeven: info@dekinderzaak.nl vermeld even je naam en naam en leeftijd van je kind, jullie adres en tel.nummer en wat de evt. klachten zijn van je kind.

@dekinderzaak.nl